Ve 4. ročníku Pálavského koloběhu zvítězili opět Žampióni ve složení Žanek, Jíťa a Dejf. Trasu dlouhou 60 km dali v neuvěřitelném čase 4h 25 min.

...už by to chtělo nějakou konkurenci! ;o)

4. ročník je za námi... a jaké to letos bylo?

  1. Oproti předešlým jsme 4. ročník obohatili o 2. kontrolní bod. Hráz Mušovských jezer u Strachotína byla už ošlapaná, a tak jsme týmy protáhli po Dunajovických kopcích. Sice kopce trasu prodloužily o 10 km, ale výhledy na Pálavu, Mikulov, vinice, místy tráva až nad hlavu... prostě nádhera.
  2. Počasí bylo ideální. Letos poprvé do závodníků nepralo slunce, bylo příjemně pod mrakem, a tak ty kilometry v nohách závodníků ubíhaly tak rychle, že se organizátoři téměř nestíhali přesunovat mezi jednotlivými stanovišti :o)
  3. Letošní ročník dokončilo 8 z 9 týmů, ale přežili všichni.
  4. Zjistilili jsme, že i na tak dlouhé trati rozhoduje pár minut. Tým Tři v tom dělily od třetího místa jen 3 minuty ...a mohli být v tom!
  5. Poprvé v historii se na startu koloběhu objevil ryze dámský tým – well done CappyBARy!
  6. Žampióni vzali prodloužení trasy zřejmě jako výzvu – čím delší, tím rychleji – průměr zlepšili na 14 km/hod. Příští ročník budeme muset asi zkrátit ;o)
  7. Jarča z HURAY!!! týmu dokázala, že koloběh není závod jen pro dvacítky – klobouk dolů!
  8. Tým Georgeus si závod okořenil o hru „jak se dostat na start po odjezdu vlaku“. Přišel o výhledy z Pálavy a díky 15 min. penále bohužel i o bednu.
  9. Hozenou rukavici Žampiónů organizátorskému týmu zdvihl Kryštof. Své čipsy však rozohnil jen ke 3. místu. Tak prý příští rok ;o)
  10. Bludičky nepodcenili přípravu a přestože nám zatajili, kolik toho našlapali, neudělali čest svému jménu.
  11. Věhlas koloběhu přesáhl hranice! Česko-moravsko-slovenská koalice udělala ze 4. ročníku koloběhu mezinárodní závod – díky!
  12. Taky jste zvědaví, jakou zvěř bude mít Blanka v týmu příští rok?
  13. Takže díky všem a za rok AHOJ!

    Barča, Dušan, Hanka a sedmitýdenní Kateřinka


    SovaBW.gif, 0 kB